Het Nederlandse bureau YOAST heeft één van de meest succesvolle plugins voor SEO ontwikkeld. Al jaren voeren ze die markt aan en dat zien we ook terug bij onze gebruikers. Veel WordPress websites zijn voorzien van deze handige tool en daar springen we graag op in.

We leverden al een tijdje YOAST integratie voor onze Premium gebruikers. Vanaf februari 2017 valt de integratie van YOAST ook onder het goedkopere Plus pakket. Daarmee hopen we natuurlijk dat het Plus pakket wat interessanter gaat worden voor onze Basic gebruikers.

Wat gaat dit voor onze bestaande klanten met een Plus wordpress onderhoudscontract betekenen? Binnen twee weken gaan we alle bestaande Plus klanten opwaarderen. Het maandbedrag blijft hetzelfde, maar de rapportages worden uitgebreider.

De toevoeging van YOAST SEO rapportages aan het plus pakket hoort ook een beetje bij onze strategie. Eerder deze maand introduceerden we een aantal nieuwe veiligheidsopties voor het Premium pakket. Iedere keer dat we het premium pakket vergroten, proberen we de Basic en Plus pakketten ook wat meer functionaliteit te geven. Naarmate wij als organisatie met onze techniek groeien, zullen we onze klanten hiervan mee laten profiteren.

× App de specialist