Deze maand hebben we een voor het eerst opties aan onze beschikbare pakketten toegevoegd. Opties omdat we weten dat niet iedereen ze nodig heeft en wij dus vinden dat niet iedereen ervoor hoeft te betalen.

Back-ups Basic

We weten allemaal dat we ze moeten maken en vaak regelt de host dit. Maar hoe is het geregeld en hoe snel ben je weer online op het moment dat de back-up nodig is? Lang leven de back-up service die afgestemd is op Worpdress.

Onze back-up service maakt een kopie van jouw WordPress bestanden en de database. Iedere dag weer. Deze back-ups plaatsen we op een server in Nijmegen zodat ze veilig onder de Nederlandse wet worden bewaard. En… we maken gebruik van een heel slim systeem. Dat systeem stuurt ons steeds nieuwe en gewijzigde bestanden op jouw server. Zo voorkomen we dat we veel dataverkeer genereren en jouw website teveel onder druk zetten. Bovendien scannen we jouw website twee keer per dag op wijzigingen zodat we zo min mogelijk missen. Slim toch?

Back-ups Plus

En dan is er het plusplan. Niet iets dat je als gewone website nodig zal hebben. Maar… webshops hebben vaak enorm veel bestanden die we moeten back-uppen. En dat kost ons ook enorm veel geld aan dataverkeer. Vandaar dat dit pakket iets duurder is. De database voorzien we van een dagelijkse back-up. De complete lijst met bestanden back-uppen we om de dag. Zo blijven risico’s beperkt en kunnen we je toch tegen een scherp bedrag van dienst zijn. Netjes toch?

CDN Basic

We hebben klanten met internationale websites. De snelheid van deze websites kan per land enorm verschillen. Om deze reden is een CDN uitgevonden. Een Content Delivery Network. Wat een CDN doet is dat hij op servers wereldwijd een kopie maakt van de bestanden op jouw website. Wanneer een bezoeker uit New York jouw site bezoekt, krijgt hij wel de rauwe HTML van de server van jouw host, maar de bestanden komen vanaf de server in New York. De site staat dus veel sneller voor zijn neus en dat laat een goede indruk achter. Bovendien, ook zoekmachines waarderen sites af wanneer ze vanuit een bepaald gebied als langzaam worden beschouwd. En dat willen we natuurlijk niet.

Het basic pakket bevat servers in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Afrika.

CDN Plus

Voor een kleine meerprijs per maand sluiten we ook nog de CDN servers in Azië en Oceanië voor je aan. Dan ben je ook daar zeer snel te vinden.

× App de specialist