Gratis Website Scan

Een belangrijk instrument voor u en uw webdesigner

Een gezonde website presteert goed in Google. Na oplevering van een site, maar ook na enkele maanden van gebruik, is het goed om een website eens te scannen. Bij WebsiteNazorg.nl leveren we twee scans op aanvraag.

Technische scan

De technische scan voeren we op afstand uit. We kijken van buitenaf naar uw website en zoeken naar technische problemen. Een slechte implimentatie van SSL, gebroken links, testpagina’s die niet verwijderd zijn.

Deze scan is voornamelijk voor u en uw webdesigner. Aan de hand van deze scan kunnen jullie samen een actielijst opstellen om de website te verbeteren. Een goede, gezonde website werkt ook beter in Google.

 

Malware scan

Heeft u het vermoeden dat er iets mis is met uw website? Dan kunt u door ons ook een malware scan laten uitvoeren. Deze kost niets voor leden van WebsiteNazorg.nl. Sterker nog, daar voeren we hem met regelmaat gratis uit. Voor niet-leden kost deze scan €25.

Laat uw WordPress website vakkundig beveiligen en onderhouden door onze Nederlandse experts. Wij zorgen voor een naadloze samenwerking met uw webdesigner.

Aanvraagformulier Technische Scan

Aanvraag Website Scan
U kunt onze privacyverklaring vinden via deze link.