Gratis (WordPress) tools voor Webdesigners

Bij WebsiteNazorg houden we van webdesigners. Deze liefde maken we graag duidelijk met gratis tools. Naarmate onze organisatie groeit, groeien ook de hulpmiddelen die we aan Nederlandse webmasters beschikbaar stellen.

WordPress Kennisbank

Een goed voorbeeld is onze kennisbank. Hier gaan we handige tutorials maken voor WordPress gebruikers die hun eerste stapjes zetten, maar eerst denken we aan jullie. Dit doen we met een serie video’s en tutorials over hoe je als webdesigner veelvoorkomende problemen met WordPress oplost. Check dus onze WordPress Kennisbank.

Gratis WordPress Plugins

Binnen WebsiteNazorg hebben we voor 2018 de release van in totaal 12 plugins gepland. Het gros zijn kleine helpertjes die nauwelijks impact hebben op de performance van jouw website. Daarnaast zullen we ook enkele grotere tools lanceren.

WPA SEO Auto Linker

Moeite met het onderhouden van cornerstone content in WordPress? Met WPA SEO Auto Linker is dit een stuk gemakkelijker. Definieer sleutelwoorden of woordparen en de plugin zet er automatisch een link op. Natuurlijk zijn er allerlei slimme systemen aanwezig om dubbele links en andere onlogische verwijzingen te voorkomen.

Download gratis uit de WordPress Repository.

WPA Clean Updates

Bij iedere grote WordPress update, dus ook 5.0, installeert WordPress meteen nieuwe versies van haar standaard thema’s. Hierdoor groeien veel WordPress installaties exponentieel. Als beheerder van een website heb je van veel werk de boel weer schoon te houden. Bovendien bouw je een veiligheidsrisico op met al die ongebruikte code op de server. Met deze plugin voorkom je de installatie van de thema’s.

Download gratis uit de WordPress Repository.

Webdesigners Database (gepland voor 2019)

In 2019 willen we een webdesigner database opstarten. Zit een WebsiteNazorg.nl gebruiker zonder webdesigner, bijvoorbeeld omdat deze is gestopt, willen we graag een andere lokale webdesigner aanbevelen om de diensten over te nemen.

Gedurende 2018 zullen we de voorbereidingen voor dit systeem opstarten.

× App de specialist