WebsiteNazorg wenst je fijne feestdagen. Van 25 december t/m 1 januari zijn wij gesloten.
Voor spoedgevallen is onze helpdesk beschikbaar.

Oplossing: Verberg foutmeldingen in WordPress

Wat zijn foutmeldingen in WordPress #

WordPress-waarschuwingen helpen ontwikkelaars om problemen op websites op te lossen. Soms vergeten ontwikkelaars waarschuwingen / meldingen te verbergen na een opgelost probleem. Dergelijke meldingen blijven dan zichtbaar aan de voorkant van de website. Dit is uiteraard niet prettig en verwarrend voor de websitebezoeker.

WordPress Waarschuwingen / Kennisgevingen houden je website niet tegen, het is alleen voor ontwikkelaars om fouten in de website te debuggen of compatibiliteitsproblemen op de website te vinden.

Admin-kant met waarschuwingen / kennisgevingen:

Frontendzijde met waarschuwing/mededelingen:

Hoe kan je WordPress-fouten verbergen? #

Je kunt de waarschuwingen en kennisgevingen eenvoudig verbergen op de website. Je moet hiervoor het wp-config.php bestand bewerken dat zich in de hoofdmap van WordPress-bestanden bevindt.

Zodra je het wp-congfig.php bestand hebt geopend, kun je zien dat de foutopsporingsmodus is ingeschakeld, als je de onderstaande code ziet:

define('WP_DEBUG', true);

Je kunt het vervangen voor onderstaande code om waarschuwingen en kennisgevingen te verbergen:

define('WP_DEBUG', false);

Na wijzigingen in het bestand zoals de code hierboven sla je je bestand op en controleer je de voorkant van de website. Hiermee zijn de waarschuwingen en kennisgevingen verborgen.

Simon Janssen