Managed WordPress Backups

WebsiteNazorg.nl introduceerde in 2017 haar IceCloud platform. Anno 2018 lanceerden we iceCloud 2.0. Daarmee geven we meer aandacht aan uw webdesigner en andere stakeholders voor uw WordPress Website. De beschikbaarheid van backups staat voorop.

Managed WordPress Backups en de AVG

Er zijn momenteel veel diensten voor managed WordPress backups. Hoe kunnen wij ons als WebsiteNazorg onderscheiden van de rest. Onder anderen door een sterke focus te hebben op de Algemene Verordening Persoonsgegevens die per 25 mei in Nederland van kracht is.

Onze backup van uw website bevat persoonsgegevens van u en van uw gebruikers / bezoekers. De AVG stelt dat u als ondernemer moet weten waar deze toegankelijk zijn en door wie.

Als Nederlanders lossen we dit graag, praktisch op. Om deze reden hebben we het IceCloud 2.0 platform zo ontwikkeld dat uw backups in Nederland worden bewaard. In Nijmegen om precies te zijn. Daar hebben we een 5TB grote opslaglocatie voor offsite backups. Alleen personeel van WebsiteNazorg kan bij uw back-ups.

Laat uw WordPress website vakkundig beveiligen en onderhouden door onze Nederlandse experts. Wij zorgen voor een naadloze samenwerking met uw webdesigner.

Uw WordPress backup bij uw webdesigner

Bij WebsiteNazorg zien we de grootste vraag naar backups in de periode dat webdesigners met uw website bezig zijn. Daarom introduceren we een unieke dienst in IceCloud 2.0. Namelijk de mogelijkheid om uw backups ook bij uw webdesigner te laten plaatsen.

Hiervoor moeten we natuurlijk de nodige zaken met uw webdesigner coördineren. Dit doen we graag. Bovendien voorzien we de webdesigner van de nodige tooling en kennis om zelfstandig backups terug te zetten. Handig, vertrouwd en snel.

Bovendien is dit vaak een welkome tool voor webdesigners om snel test- en staging omgevingen op te zetten. Dus we vereenvoudigen ook de workflow en helpen uw webdesigner het risico op storingen op de live website te voorkomen.

Naast een backup bij uw webdesigner, kunnen we natuurlijk ook een backup naar uw kantoor versturen. Ook dan helpen we graag bij het inrichten van de infrastructuur om de backups te ontvangen.

Doorontwikkeling managed wordpress backup diensten

Bij WebsiteNazorg.nl blijven we ontwikkelen en onze diensten verfijnen. In 2018 zullen we onze IceCloud verder doorontwikkelen om de flexibiliteit te vergroten en de veiligheid verder te optimaliseren. Een groot deel van deze ontwikkeling doen we in-house, dus met onze eigen kennis en know-how.

× App de specialist