WebsiteNazorg wenst je fijne feestdagen. Van 25 december t/m 1 januari zijn wij gesloten.
Voor spoedgevallen is onze helpdesk beschikbaar.

Webhosting Inrichten

Security, performance en gemakkelijk kunnen werken

Als agency weet jij als geen ander hoe interessant maandelijks wederkerende inkomsten zijn. Webhosting is een ideale inkomstenbron, maar meer dan eens hebben we agencies kapot zien gaan omdat er onvoldoende is nagedacht over het ontwikkelen van een solide en betrouwbare webhosting infrastructuur.

22 jaar ervaring in webhosting

WebsiteNazorg.nl kent de webhostingmarkt als geen ander. Onze ontwikkelaars werken in opdracht van onze klanten op vrijwel iedere grote en kleine webhost in Nederland en diverse grote spelers in het buitenland. We kennen de markt en we kennen de businessmodellen.

Security first

Wanneer wij webhostingoplossingen ontwikkelen voor agencies, doen wij dit met een security first perspective. Wanneer het voorkomt dat een website wordt gehackt, zorgt een goede inrichting van de webserver ervoor dat andere gezonde websites niet geïnfecteerd kunnen worden.

Performance second

Iedere marketeer weet dat de investeringen in SEO en SEA meer opleveren wanneer een website snel is. Binnen jouw budget denken wij na over welke versnellingstechnologie toe te voegen is aan jouw webhosting infrastructuur en we ontwikkelen een plan om websites op de server optimaal te integreren met deze versnellingsmogelijkheden.

Comfortabel ontwikkelen

Met drie clicks een backup terugrollen. Op file niveau, database niveau of zelfs op basis van een enkele mailbox van een klant? Met drie clicks het hele DNS configureren voor G Suite of Microsoft 365? Wisselen van PHP versies per site in plaats van op de hele server? MariaDB in plaats van mySQL? Met 22 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites weten we precies waar een web developer blij van wordt. Wij richten de servers zo in dat developers zo min mogelijk tijd kwijt zijn en dat jouw accountmanagers, zonder technische kennis, toch complexe taken kunnen uitvoeren.

Oog op jouw SLA

Grote klanten vragen aan jou als toeleverancier een SLA met harde voorwaarden. Wij leveren  met een partner de monitoring die er voor zorgt dat zowel jij als jouw klant een onafhankelijk beeld hebben van de kwaliteit van de geleverde diensten. Bovendien levert deze monitoring ook inzichten op mogelijke problemen die zich ontwikkelen zodat we kunnen ingrijpen voordat problemen ook echt een probleem worden.

In het kort

WebsiteNazorg.nl kan voor jouw agency volledig transparant webservers inrichten die veilig, snel en handig zijn, zodat jij zorgeloos jouw webhosting businessmodel in de markt kan zetten en houden. Wil je volledige ontzorging? Ook dat kan. Wij spreken samen de SLA af die bij jou past.

Webhosting Inrichting aanvragen

Het infrastructuur team van WebsiteNazorg.nl zit klaar om jouw webhosting infrastructuur te verbeteren of te ontwikkelen.