WebsiteNazorg wenst je fijne feestdagen. Van 25 december t/m 1 januari zijn wij gesloten.
Voor spoedgevallen is onze helpdesk beschikbaar.

Overheid lanceert de cybercheck, dit moet jij weten over onze diensten

De Cybercheck van de Overheid

De AIVD (Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst), NCSC (Nationaal Cyber Security Centrum) en NCTV (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding) hebben de Cybercheck gelanceerd, waarmee organisaties de invloeden van buitenlandse inmenging in hun dienstverlening kunnen checken. Met deze gids kun je de risico’s binnen jouw supplychain checken en dat is ook van belang voor jouw website.

Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, gelden de volgende risico’s en maatregelen aan onze kant.

Basic Onderhoud

De software die wordt gebruikt voor onderhoud is afkomstig uit Amerika en wordt daar onderhouden en gehost. Tot nu toe zijn datadelingen niet door ons gedetecteerd.

Essential Onderhoud / VIP onderhoud

De software die we gebruiken voor onderhoud is deels afkomstig uit Amerika, maar wordt door ons lokaal gehost, onderhouden, beveiligd en gemonitord.

Essential Beveiliging

De software die we gebruiken voor onderhoud is deels afkomstig uit Amerika, maar wordt op jouw webhosting gehost, onderhouden, beveiligd en gemonitord.

Essential versnelling

De software die we gebruiken voor versnelling is deels afkomstig uit Amerika, maar wordt op jouw webhosting gehost, onderhouden, beveiligd en gemonitord.

Office 365

De software is afkomstig uit Amerika. De data wordt in Nederland gehost. We hebben geen middelen om toe te zien op privacy en beveiliging. Dit ligt allemaal in handen van Microsoft.

Algemene dienstverlening

In veel gevallen zijn onze collega’s van Digishock LLP in India voor jou aan het werk. Digishock LLP is een zusterorganisatie van Digishock BV in Nederland. Digishock LLP is 33& particulier eigendom in india. De overige aandelen zijn in bezit van de directie in Nederland. Op de banden van de Indiase aandeelhouder wordt streng toezicht gehouden.

Arjan Olsder