WebsiteNazorg wenst je fijne feestdagen. Van 25 december t/m 1 januari zijn wij gesloten.
Voor spoedgevallen is onze helpdesk beschikbaar.

Vacature: stage commercieel medewerker

Hey jij daar! Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw commerciële vaardigheden kunt ontwikkelen en tegelijkertijd jouw kennis of interesse in websites kunt toepassen? Dan is deze meewerkstage als commercieel medewerker bij WebsiteNazorg echt iets voor jou!

WebsiteNazorg is een jong en speels bedrijf dat zich bezighoudt met websitebeheer, -ondersteuning, -optimalisatie en het inbouwen van nieuwe functionaliteiten. Daarom vinden wij het fijn als jij al enige kennis hebt van websites en hun werking. Natuurlijk kun je ook veel leren tijdens jouw stage, maar het is fijn als je al een beetje weet waar je over praat.

Wij zijn een groeiend bedrijf dat zich in een internationale setting bevindt en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons team komt versterken! Als commercieel medewerker bij WebsiteNazorg ga jij aan de slag met relatiebeheer, netwerken, new business, sales bij bestaande klanten, upsells en meer. Je krijgt de vrijheid om creatief te denken en met nieuwe ideeën te komen. Bij ons is geen dag hetzelfde en er is altijd ruimte voor eigen inbreng.

Daarnaast bieden wij ook flexibiliteit. Je kunt namelijk twee dagen per week vanuit huis werken. Zo kun je jouw stage makkelijk combineren met andere activiteiten.

Ben jij proactief, zelfstandig en communicatief vaardig? En heb jij kennis of interesse in websites en hun werking? Aarzel dan niet en bel of app Simon Janssen op 06 20 57 63 18 om te kennis te maken met WebsiteNazorg en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Eenvoudig en laagdrempelig kennismaken via Whatsapp (of scan de qr code hieronder)

 

Simon Janssen