Nieuw: WhatsApp Chat op jouw website

Jonge consumenten omarmen WhatsApp al jaren als alternatief voor SMS en e-mail. Ook oudere consumenten, maken steeds vaker de overstap naar WhatsApp. Het is een laagdrempelig en snelle vorm van leadgeneratie. Vanaf nu is het mogelijk om, net als ons, een WhatsApp chat aan jouw website toe te voegen.

WhatsApp op WordPress

Binnen het WhatsApp op WordPress abonnement, installeren wij de WhatsApp chat functie op jouw WordPress website. Je krijgt, net als bij ons, een WhatsApp knop die rechts- of linksonder zweeft. Deze is op verschilende manieren vorm te geven.

Indien gewenst is het mogelijk deze optie alleen op smartphones te laten zien. Wij kiezen er bewust voor deze ook op desktops en tablets te laten zien, omdat steeds meer mensen WhatsApp binnen de browser gebruiken.

Verschillende afdelingen / personen

Het is mogelijk om vanuit de WhatsApp knop een directe chat te starten, maar het kan beter. Het is mogelijk om verschillende personen in beeld te brengen, die verschillende afdelingen binnen uw organisatie vertegenwoordigen. Deze personen kunnen zich via een chat bericht voorstellen, voor de WhatsApp chat op uw website aanvangt. Zo wordt er meteen gewerkt aan een persoonlijke band.

WhatsApp Aanvragen

Kosten: €25 per jaar
Niet goed, geld terug*

Eenmalige installatiekosten: €50

WhatsApp Chat Aanvraag
*

*Niet goed, geld terug claims dienen binnen 30 dagen na oplevering te worden aangemeld. We accepteren iedere reden. Bij het toekennen van de claim, betalen we zowel de abonnementskosten als de installatiekosten terug, nadat we de plugin hebben verwijderd.

Veelgestelde Vragen

Hoe werkt deze dienst in combinatie met de AVG / GDPR

In tegenstelling tot vele andere diensten, wordt deze dienst 100% binnen jouw WordPress omgeving ondergebracht. Pas op het moment dat de chat start, wordt de gebruiker doorgestuurd naar de servers van WhatsApp. Zelfs op jouw website, worden nog geen persoonsgegevens van de bezoeker uitgewisseld.

Wat doet de WhatsApp plugin voor de laadtijd van pagina's?

Doordat niets van deze plugin hoeft te worden geladen van anders servers, draait de plugin volledig mee in jouw hosting en caching omgeving. De scripts zijn goed geoptimaliseerd. Het effect is nihil.

Welke talen worden ondersteund?

De plugin ondersteunt alle mogelijke talen.

Werkt deze plugin op een meertalige website?

We hebben de plugin met succes getest op meertalige websites die werken op basis van WPML. Op andere platformen zijn we nog ervaring op aan het doen. Niet goed, geld terug.

Kunnen we onze huisstijl doorvoeren in de plugin?

Tot op zekere hoogte zijn aanpassingen mogelijk. Indien je niet tevreden bent, maak je gebruik van onze niet goed, geld terug regeling. 

Kan de weergave beperkt worden tot specifieke delen van de website?

Ja zeker!

Hoeveel contactpersonen/afdelingen kunnen we toevoegen?

In theorie is dit onbeperkt, maar we adviseren niet meer dan vijf contacten te laten zien.

Features

  • Meerdere contacten
  • Eigen kleuren
  • Eigen iconen
  • Eigen teksten
  • Meertalig
  • Snel
  • AVG Proof
× App de specialist