WebsiteNazorg wenst je fijne feestdagen. Van 25 december t/m 1 januari zijn wij gesloten.
Voor spoedgevallen is onze helpdesk beschikbaar.

Reseller WordPress Servers

Wij ondersteunen jouw business

Is jouw business klaar voor de volgende stap in webhosting? Dan kan het interessant zijn om op basis van onze kennis en kunde complete webservers in te laten richten. Wij zorgen voor dezelfde optimale serveromgeving die je in andere pakketten van ons kunt aanschaffen en samen doen we de eerste inrichting zodat jij in jouw organisatie snel en eenvoudig nieuwe klanten kunt onboarden op jouw webhosting.

Voor agencies vanaf 50 cliënten kan een eigen webserver al zeer interessant zijn. Net als op onze andere aanbiedingen krijgt iedere site een eigen container om te voorkomen dat gehackte sites elkaar infecteren of alle resources op de server opmaken.

Doordat de inkoopprijzen fluctueren is onderstaand aanbod vooral een rekenvoorbeeld. Informeer naar het actuele aanbod zodat we samen kunnen kijken naar welke server het best gaat passen bij jouw organisatie.

De kracht van Flex VPS

Ons Flex VPS platform is schaalbaar opgebouwd in Amsterdam. De instapkosten van FlexVPS zijn relatief hoog, terwijl de kosten per site naar verhouding al heel snel afnemen naarmate je meer capaciteit toevoegt.

De kracht van Dedicated

Onze dedicated servers zijn al snel veel sneller in het berekenen van dynamische pagina’s. Tussentijds opschalen van geheugen en opslag behoort doorgaans tot de mogelijkheden, maar qua CPU zit je vast.

VPS Flex Dedicated
Server onderhoud
Managed
Managed
Locatie
Amsterdam
Amsterdam
Snelheid
2.6GHz
2.9 tot 5.0GHz
vCPU
2~64 stuks
Vanaf 4 stuks
RAM (geheugen)
2~256GB DDR3
DDR4
Opslag
NVME SSD 50GB~1TB
NVME SSD vanaf 250GB
Redis Cache
PHP Memcached
PHP OPcache
Dataverkeer
Vanaf 1TB
Vanaf 500GB
Databases
Onbeperkt
Onbeperkt
E-mail adressen
Onbeperkt
Onbeperkt
DirectAdmin
Installatron
Dagelijkse backup
1-klik restore
Varnish Cache
SSL
SSH
CDN (via CDN77)
Opstartkosten
€97
€97
Per maand vanaf
€197
€297
Groene stroom