WebsiteNazorg wenst je fijne feestdagen. Van 25 december t/m 1 januari zijn wij gesloten.
Voor spoedgevallen is onze helpdesk beschikbaar.
Laden Evenementen

WorkShop echt goed starten met WordPress

WordPress WorkShop

Starters en net niet starters leren in deze workshop alles over webhosting, mailhosting en het opbouwen van een website in WordPress. Dit laatste wordt een echte hands-on ervaring, dus neem je laptop mee. En nee, het is niet nodig om al een website of hosting te hebben. WebsiteNazorg.nl regelt dat allemaal.

Het doel van echt goed starten met WordPress

Het doel is dat je aan het einde van de workshop in staat bent om zelf een website in WordPress te bouwen. Daarbij leer je om de juiste beslissingen te maken als het gaat om de technische opbouw van jouw website en de webhosting. Het eindresultaat is een eigen WordPress website.

Programma

  1. Wat is webhosting, vragen die je jouw webhost moet stellen
  2. De voor- en nadelen van e-mailhosting door jouw webhost
  3. WordPress de basis
  4. WordPress SEO
  5. Afsluitende vragen

1 Wat is webhosting

De juiste webhost kiezen is belangrijker dat je denkt. De helpdesk van WebsiteNazorg.nl wordt verschillende keren per maand gebeld door ondernemers die er bijvoorbeeld achter komen dat er geen of geen goede backups worden gemaakt. We leren je welke vragen wij als professionals stellen voor we een webhost kiezen.

2 De voor- en nadelen van e-mailhosting door jouw webhost

De ene webhost biedt wel e-mail hosting aan, de andere niet. Wat zijn de voor- en nadelen voor jouw bedrijfsvoering van deze opties?

3 WordPress de basis

Je gaat in een schone WordPress website werken aan jouw eigen website. We leggen uit hoe Elementor als pagebuilder in het WordPress landschap past en hoe het jou kan helpen jouw boodschap naar buiten te brengen.

4 WordPress SEO

We gaan in dit deel van de Workshop niets vertellen over inhoudelijke SEO, maar alles over technische SEO. Wanneer jouw website technisch goed is opgebouwd, wordt het gemakkelijker om in de zoekmachines naar boven te komen.

5 Afsluitende vragen

Heb je nog vragen of heb je moeilijke termen waar je graag nog even uitleg over krijgt? In het laatste half uur gaan we er allemaal op in.

Aanmelden verplicht

Voor deze workshop moet het team van WebsiteNazorg.nl de nodige voorbereidingen treffen per deelnemer. Aanmelden is dan ook verplicht en kan tot en met 6 februari via de agenda van StartUp Nijmegen. Deelname is gratis.

Arjan Olsder