WebsiteNazorg wenst je fijne feestdagen. Van 25 december t/m 1 januari zijn wij gesloten.
Voor spoedgevallen is onze helpdesk beschikbaar.

Emoticon domeinnamen registreren via WebsiteNazorg.nl

22021674816 62b85c7a 3175 4fa7 a557 bcde0d29b540

De Opera browser ondersteunt nu het browsen op basis van emoticons. Zo registreerden we de set 📺💻📱⌚ voor de publicatie GadgetGear.nl. Hoewel de Opera browser nog maar een klein marktaandeel heeft, kan het registreren van een domeinnaam op basis van emoticons een slimme keuze voor de toekomst zijn.

De organisatie achter de registraties heeft namelijk plannen om te decentraliseren en dé leidende partij te worden op basis van het browsen met emoticons. De deal met Opera is dan ook een eerste om de emoticon browsable te maken. Bovendien gaan enkele emoticons en dubbele emoticons nu al voor enorme bedragen over de toonbank terwijl drie of meer emoticons voor vrijwel iedere organisatie goed betaalbaar is.

Met andere woorden, nu investeren in een domeinnaam op basis van emoticons kan een mooie investering zijn in de toekomst van uw bedrijf.

WebsiteNazorg.nl kan deze domeinnamen voor jouw organisatie registreren en beheren. Neem contact met ons op om samen jouw domein te vinden en correct ingesteld te krijgen.

Arjan Olsder